Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kråkfåglars list och lust


haiku9nov15

Råkan släppte den
mogna kastanjen från hög
höjd mot asfalten.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2015-11-09 18:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Intressant fågel som många inte känner till.
Tydligen går nordgränsen för dess utbredningsområde någonstans vid Uppsala.
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP