Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mörkrets öga


Med glasögon känsliga för mörker

Jag skaffade glasögon
för att kunna läsa det finstilta  
i novembernatten.

Jag såg färgerna
i avgrundsmörkret,
hörde ljuden i tystnaden,
såg Gud i ofullkomligheten.

Jag såg det främmande i mig själv,
det avvikande i normaliteten.

Jag hörde ropen från dem som tystnat.

Jag läste mellan orden
och mellan raderna.

I novembernatten.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-09 18:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man väntade sig att Han skulle komma på ett arabiskt fullblod, men Han kom på en åsna. För att inte tala om var han föddes... Det var knappast i något palats.
Gud blev människa. I Kristus.
"Gud uppenbarad i det enkla", som en predikan med William Branham heter.
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP