Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maries berättelse


Jag var vacker som barn. I tolvårsålder började jag svälla, i sextonårs ålder var jag 163 lång och vägde 107 kg.

Jag luktade illa, hur jag en tvättade mig luktade jag illa. Särskilt när killar var i närheten. Det var omöjligt för mig att umgås på vanligt sätt. Den där lukten var pinsam, när jag mådde dåligt luktade jag mycket och som oftast mådde jag dålig. I skolan satt jag för mig själv, ingen vågade vara nära mig.

Vi bodde på en bondgård. Jag intresserade mig för grisar och kor. Lukten i svinstian var starkare än min egen lukt.

Min bror gick på gymnasiet i stan. En höstdag kom han hem med en skolkompis. Jag var livrädd.

Vi träffades i stallet. Jag tyckte om honom. Han brydde sig inte om att jag var tjock, han brydde sig inte att jag luktade. Eller gjorde jag det? Jag gick ut för att ta reda på saken. Lukten var borta.

Vi gick runt på gården, vi pratade mycket, han tog i min hand. Så bra hade jag inte mått sedan barndomen. Vi var tillsammans hela kvällen. Andra gick och la sig, vi satt kvar i soffan.

Så småningom började vi smeka varandra. Det var första gången någon kysste mig så häftigt som han gjorde. Jag kände mig fuktig och märkte hans hårda lem. Jag la mig på ryggen. Han försökte och försökte men kunde inte komma in i mig. Soffan var för smal och jag för tjock. Till slut sprutade han sina vätskor på min tjocka mage.

Totalt misslyckat. I det här läget skulle jag egentligen ha luktat mycket illa. Men det gjorde jag inte, tvärtom luktade jag riktigt gott. Jag smakade gott också eftersom han fortsatte kyssa mig överallt i kroppen.

Jag började bli smalare och smalare. Mor undrade om jag vag sjuk. Det var jag inte, jag såg det i spegeln, min skönhet började komma tillbaka. Tre år senare vägde jag 62 kg, i 20 års ålder extraknäckade jag som fotomodell.

Tack Daniel !




Prosa (Novell) av Unto S
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-04-24 18:56



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ja du, meddragande berätterlser iallfall =)
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S