Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärna 2


Sliter ut hjärnan
det väller ut
allt som inte gick att se innan
kan du nu se
men du kan fortfarande inte förstå




Fri vers av Ananas
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-10 23:27



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ojdå, vad ska man då ta sig till ...? Man tror man visar något med all önskvärd tydlighet - och så gör man ändå inte det!
Drastiskt (och tydligt!) uttryckt!
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas