Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kämpande ljuset i mörkret

Det är alldeles perfekt, solen som håller sig uppe, på en av mina sämre dagar.
Jag tycker också om, precis när mörkret faller, det kämpande ljuset i mörkret, en novemberdag.




Fri vers av Mim
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-11 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim