Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bajenslogan(underground) förbättrad...

Bara Brudar och Bananer
Bara Bajenbrudar och Bananer
Bara för Bajen
I månsken och soluppgång
Sjunger vi denna sång
En BananBajenstödsång
Från en Kanalplanballong




Fri vers av claes fredelius
Läst 160 gånger
Publicerad 2015-11-11 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius