Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som Leif GW Persson borde lära sig!


Olika men ändå vänner

 

 

Tänka

Tycka

Skriva

 

olika men ändå vara skrivarvänner/vän!

 

Det visar på respekt 

fär varandras åsikter.

 

Får se om du vet

vem du är?




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-11 14:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är viktigt att respektera varandras åsikter det skulle vara tråkigt om vi alla var lika!
2015-11-12

  StinaJ VIP
Olika åsikter måste respekteras, hur ska vi annars komma överens ?
2015-11-12

  Evelyn Falk Möller VIP
Jag kanske har en liten aning om vem du kan mena....

:)


2015-11-11

  Rise Little One
Det är en vän man förväntar sig, inte en kopia av sig själv!
2015-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
om olikheterna i åsikter
kan visas fram
med respekt
för varandra

kan mediet poesi
ge speglar för själen
2015-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det vore tråkigt om alla va lika...men det är viktigt att respektera varandra...
2015-11-11

  överlevaren VIP
Det är livets tjusning att vara olika, sätter knorr på tillvaron. Kan bli givande samtal och nya kunskaper.
2015-11-11

  Annie b'larsson VIP
Det här är så likt det som hände mellan oss igår, Birger, men när du surfar runt och pratar strunt, så glöm inte sanningen för all del.

Du ville bli skrivarvän med mig, jag hade inget emot det om du trodde det skulle fungera. Vi har ju rätt så olika åsikter i vissa viktiga frågor. Men jag sade till dig, att om du tror det, så visst. Sen meddelade du mig att du inte ville vara skrivarvän längre - och jag lät det bero ett dygn, när jag nästa dag tvingades klicka på avstå, då du inte gav något annat alternativ. Eller hur!

Berätta gärna för vänner och bekanta, men håll dig till sanningen Birger.


2015-11-11

    ej medlem längre
Ja, så är det!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP