Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul! & Gott Nytt År!


Julafton

Tjuren Ferdinand,
tjocka släkten på besök,
mat mat mat mat mat.




Bunden vers (Haiku) av Dan Myrbeck
Läst 477 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-12-23 15:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med i Din kommentar Dan Myrbeck!
2015-12-29

  Eva Helene VIP
Utkommen på andra sidan. :)
Gott Nytt År min vän!
2015-12-29

  agneta pichler
Trevligt men ack så jobbigt
2015-12-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Då önskar jag:
ETTGOTTNYTTÅR
till Dig!
2015-12-28

  louisegirl
God fortsättning vännen
2015-12-27

  anits VIP
God fortsättning tiil dig!
2015-12-27

  Lars Hedlin
GOD FORTSÄTTNING MIN VÄN :)
2015-12-27

  Teresia Ridell
Lite så, jaa..:)
Snitsigt !

Önskar dig en fortsatt God Jul !
2015-12-26

  Evelyn Falk Möller VIP
God Jul & Gott Nytt År.

Bra Haiku :)

2015-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så har nog många det...tyvärr...
2015-12-24

  Marita Ohlquist VIP
Tack, min vän!
Önskar dig God Jul och Gott Nytt År!
2015-12-24

  Anya VIP
God Jul! :)
2015-12-24

  Gunnel Eriksson VIP
Man anar en liten suck.
God Jul!
2015-12-24

  Maria Sundelin VIP
Inte riktigt så för mig
2015-12-24

  walborg
Önskar Dig en God Ferdinand-Jul
2015-12-23

    ej medlem längre
:) Varm och fin Jul önskar jag Dig!
2015-12-23

  Ingrid Trolle
En bra sammanfattning
av julbestyren.
Ett stort tack för alla dina
roliga fyndiga och pricksäkra
texter och en riktigt GOD JUL
önskar jag dig.
2015-12-23

  M.Eta
Bra sammanfattning om julen!
2015-12-23

  Rise Little One
Så är det alltid...
God Jul och Gott Nytt År till dig vännen!
2015-12-23

  anits VIP
God jul till dig!
2015-12-23

  Bibbi VIP
Vi har en enklare jul här i Arkansas USA numera. Kalkonmiddag hos en bror till min sonhustru...
2015-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra julhaiku!
2015-12-23

  soligajag_1 VIP
Hahahha. . . O sen lite kaffe o Likör, glögg va det visst tills det rinner ut i öronen. .
Du har så rätt. .
God Jul!!

2015-12-23

    ej medlem längre
Man behöver inte göra allt, det blir jul ändå.
God Jul och Gott Nytt År önskar vi dig också!
2015-12-23

    ej medlem längre
"Same procedure as every year" Dan!

God Jul till dig och tack för alla roliga stunder du gett oss!

2015-12-23

    Dan Myrbeck
Visst är det trevligt med stora
släktkalas, men det är ofta
svårt att få tid att umgås med
var och en.

Det religiösa budskapet
kommer lätt i skymundan av
allt annat som ska hinnas
med.
2015-12-23

  Marianne Räf
I ett nötskal ! Bra, bra !!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck