Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTSVIKT - haiku

Nattviol i kjol

fryser om slitet hjärta

hoppas på värme




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-12 17:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör
2015-11-16

  Rise Little One
Underbar haiku som kan tolkas i olika sammanhang!
2015-11-14

    ej medlem längre
Ja, 'att hoppas på (den) värmen, fin haiku!
2015-11-14

    ej medlem längre
En söt och talande haiku.
2015-11-12

    Dan Myrbeck
Förstår den fina
symboliken...

Hoppas hon inte
blir (be)sviken.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP