Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoft

Stormens öga
Stirrar på mig
Hotfullt
Aggressivt

Slukar mig till dess inre
Snurrar universum runt min axel

Jag var smekt av lä
Trots att det gjorde ont att ha dig

Att inte ha dig smärtar
Men min vind står stilla

Stormen är din
Du förgås i din egen orkan

Ingen hand är tillräckligt stor
Att bära ditt inre

Din klagans röst
Karvade ur min själ

Det förgångnas lycka
Försvann i djupet
Av milsvid längtan

Vi färdas i vinden
Som stoft
Redo att spridas fritt




Fri vers (Fri form) av EmiliaPoet VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-12 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmiliaPoet
EmiliaPoet VIP