Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets Kompass

Hoppets ljus tänds när jag blundar
Jag kan åter se

En darrning blir till ett sken

Igår sköljdes mitt liv upp
På den strand vi drömt om

Brisen blottade det stoft som täckt min själ
Upplöste dess förgörande bojor

Dimman lättade och jag kunde skönja hoppets blinkning
Från Vår fyr i fjärran

Den talar till oss
Säger att lågan inte längre bränns
Men brinner het
För att värma spruckna själar

Skärvor som hittar hem
Ljuset som visar oss vägen

Vi närmar oss den korsning
Som kapslar vårt öde

Vi blundar
Följer ödets kompass




Fri vers (Fri form) av EmiliaPoet VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-27 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmiliaPoet
EmiliaPoet VIP