Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryck

Varm mjuk asfalt
hur fotspår lätt kunde ses
lukten
foten sjönk ner
gjorde avtryck




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-12 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP