Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt jag skrev när jag var i tonåren.


Det finns en liten flicka

Det finns en liten flicka på denna jord,
som varje dag kämpar för att överleva.
Alla dessa tårar folk satt henne igenom
och alla dom ärr människor fått henne att orsaka,
allt hon ville, var att vara någon som faktiskt hon var.

Det finns en liten flicka på denna jord,
som varje dag visar en glad fasad.
Men teater blir genast lätt efter allt för många år
av tårar, i en orkeslös flickas ögon.

Det finns en liten flicka på denna jord,
som verkar vara lycklig.
Men så är det inte, det är raka motsatsen till lycklig,
hon är trasig och helt förstörd.

Trots det kämpar hon för dom som står henne nära.
Det ingen vet, är att den lilla flickan på denna jord,
det är jag.
Och att hela jag är full av ärr som faktiskt
aldrig riktigt läker.
Både dagar,
veckor,
månader
och år har gått.
Men ni ska veta att det är min historia.
Den som faktiskt formar mitt liv
och gör mig till den jag är idag.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-12 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S