Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en ängel av finaste slag

Du är en ängel av finaste slag.
En människa av guld, en unik person.
Änglar brukar ha vingar och flyga upp till ovan när det är dags.
Men jag tror det var någon som såg, att utan dig reser jag mig inte om jag faller.
Utan din omtanke och vänlighet, hade inget blivit såhär.
När min glädje är borta och mitt hopp har slocknat, tror jag att du alltid kommer att hålla mig vid liv.
Du är och förblir en fin vän.
Älskade
ängel,
du
är
älskad




Fri vers av Jasmine_S
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-12 21:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En sådan vän är en skattefri förmögenhet!
2015-11-13

    Sefarge VIP
Ibland känns det
Väldigt skönt att
Ta åt sig,speciellt
Av din medkännande
Fina Dikt!
:)
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S