Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radera

Bara radera mig från stunden
släpp ut allt
alla svarta fåglar med sina vassa näbbar
de hackar sönder min hjärna
hittar ingen väg ut
alla nödutgångar har stängts för längesen




Fri vers av Ananas
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-13 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas