Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggt med Sveriges utrikesminister

 

Sveriges utrikesminister säger i TV

att det ännu inte tid att....

 

NÄR BLIR DET RÄTT TID 

FÖR DRASTISKA ÅTGÄRDER

för regeringen?

 

Paris upp emot 150 döda............?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-14 10:50



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Till Gränslöst!! Att vi får en regering som ser till hela folket!
2015-11-18

    ej medlem längre
vad är drastiska åtgärder blir min fundering?
Vilken lösning är det textförfattaren efterfrågar????
2015-11-18

  Evelyn Falk Möller VIP
AVGÅ Stefan Löfvén!!


2015-11-14

  Evelyn Falk Möller VIP

2015-11-14

    ej medlem längre
Blir det rätt tid när vi sett samma hända här kanske....med alla IS-soldater som finns i landet?
2015-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Undrar om de ska vänta tills det är för sent...
2015-11-14

  överlevaren VIP
Bra fråga, man tycker det är skarpt läge, eller?
2015-11-14

  Flicis VIP
Och över 200 människor skadade.

Vad är drastiska åtgärder och är de till för att skydda landet och dess folk?
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP