Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Applådstatistik

Min applådstatistik droppar.









(Vad kan man göra åt det, så att den höjs igen?)




Fri vers av Mim
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-14 14:30



Bookmark and Share


  boen
Strunta i statistiken!
2015-11-15

  Lars E Jönsson
Som jag stavar mej fram applådgrupp
2015-11-14

  Lars E Jönsson
Skaffa en applådgrubb
2015-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Varför skulle det vara ett självändamål?
Jag är glad om jag får applåder. Uppskattar dem.
Men får jag inga så är det också helt OK.
Det primära är att jag fått skapa det jag ville skapa och förmedla det jag avsåg att förmedla.
2015-11-14

  Poeten Salvador VIP
Ha inte som mål att ha hög applådstatistik. Yttre mål stressar. Ha som mål att må bra
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim