Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens färger.

Måla ditt hjärta i regnbågens färger.
Måla din koja ditt slott.
Våga berätta känna och tro.
På kärleksförklaring du fått.
Visa din styrka din kraft och ditt jag.
Visa precis vem du är.
För allting är vackert precis som det är.
Så visa att kärlek är här.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-15 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis