Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna sensuell bild via Google!


Leendes i själen!

Sågs på perrongen för första gången

Hjärtat slog ett extra slag

 

Leendes i själen

En blick sen en kyss

 

Lunch med värme

Pirrigt och gott

 

Feslighet på kvällen

Gick som en dans

 

Natten bjöd på hetta

Underbart härlig älgskogs dans

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-16)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 468 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-16 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk känslofylld text
2015-11-20

  ULJO
Vilken underbar text
2015-11-18

  Fem hjärtan VIP
Vilket härligt möte :-)
2015-11-18

  Margit Grell
Vilken dans!
2015-11-18

  StinaJ VIP
Ljuvligt kärleksmöte med spontanitet och värme. Härligt !
2015-11-18

  louisegirl
Härliga möten <3
Fint!
2015-11-17

    ej medlem längre
Timmar i lycka.
2015-11-17

  lila fjäderblomman VIP
Vackert möte.
2015-11-17

  Sofhia Wirström
fint
och sensuellt skrivet
2015-11-16

  Teresia Ridell
Vackert, sant möte. Så fint skrivet !
2015-11-16

    Dan Myrbeck
Bra berättelse vare sig det
är påhittat eller självupplevt!
2015-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter härligt och livsbejakande!
2015-11-16

  Blomma-Stjärna VIP
Varmt och gott!
2015-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig dag med ett hett avslut...
2015-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar dag att spara i minnets arkiv!
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin