Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hitta denna bils via Google...OBS! NAKET!


Smek min själs inre

Säg att du vill ge mig allt det där

som du så gärna vill av hela din essens

 

Smek min själs inre passion med din vilda dans

Kyss mig hett och djupt

 

Bjud på ditt sensuella smörgåsbord

Låt oss sakta brinna

 

Sedan vilar vi starkt och i fröjd

Famnar oss härligt utmattade och trötta

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-16)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 289 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-11-16 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka känslor i denna.
2015-11-20

  Fem hjärtan VIP
Hett och kärleksfullt..Härligt! :-)
2015-11-18

  Margit Grell
Hett!
2015-11-18

  StinaJ VIP
Det brinner en hetta i dina ord. Starkt brinner den av kärleken
2015-11-18

  Karina"Kia"
Kunna älska varann kärleksfullt ärligt,tryggt och omsorgsfullt livet ut och kunna känna sig trygg i sin vackra kärlek till varann??
2015-11-17

  louisegirl
Starka heta känslor
2015-11-17

  lila fjäderblomman VIP
Härligt sensuellt
2015-11-17

    ADI Nehlin
ljuvlig kärlek
2015-11-16

  Sofhia Wirström
känslor
kärlek
hetta
bra skrivet
2015-11-16

  Sommarina VIP
Härlig känslofull text
2015-11-16

  Teresia Ridell
Sensuellt, hett, befriande !
2015-11-16

  Angel of love
Brännande hetta helt igenom.
2015-11-16

    Dan Myrbeck
Härligt! Ett plus för annorlunda ord och formuleringar.
2015-11-16

  Rise Little One
Nåt mer kan man begära ;)
2015-11-16

  Blomma-Stjärna VIP
glödande... i bild och text
2015-11-16

    ej medlem längre
Vackra sensuella ord.
2015-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Längtan, ja!
2015-11-16

  aol
Varmt sensuellt fint berörande skaldat
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin