Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODSPILLAN - haiku

Ondskans martyrer

förnedrar livets låga

vill till paradis




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-16 15:41



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet och berörande om detta hemska
2015-11-18

  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra!
2015-11-18

    ej medlem längre
Otäckt bra skriven haiku.
2015-11-18

  Bo Himmelsbåge
Kärnfull o brinnande aktuell haiku!
Man kan verkligen fråga sin hur det
paradiset skulle se ut, som premierar
bestialiska mord på oskyldiga civila;
män, kvinnor o barn...!!!
2015-11-16

  Rise Little One
Svårt att förstå hur de definierar paradis...
2015-11-16

  M.Eta
Hur ondskan kan bli så här grym är obegripligt. Bra haiku!
2015-11-16

  KattenKin VIP
Frågan man bör ställa är väl vem som underblåst det hela och: Vem tjänar på detta?
2015-11-16

  Onomatoprofet VIP
ja, de avskyr vår frihet
2015-11-16

    Dan Myrbeck
Mycket bra
beskrivet!
2015-11-16

    ej medlem längre
Oj, brännande ord som riktas dit dom bör...
2015-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!
För mig är det fullständigt obegripligt!
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP