Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVEK - tanka

Av gudar svikna

går människan allena

mot undergången

världen brinner natt som dag

kollapsar i trolöshet




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-17 17:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må tron på er gudinnor
spridas
2015-11-21

  Rise Little One
Vad kommer att hända med världen? Kommer de goda att vinna över de onda?
2015-11-19

  Lars Hedlin
Berör
2015-11-18

    ej medlem längre
Levande starka tankar.
2015-11-18

  M.Eta
Alla dessa svarta tidningsrubriker
som emot oss skriker
gör oss till stora kritiker!
Helt ofattbart!
2015-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Mycket bra skrivet om det som händer i världen!
2015-11-17

    Dan Myrbeck
Vår värld är
ISkall.
2015-11-17

    ej medlem längre
Hjälplöst söker vi svaren på alla varför.
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP