Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ägande


Låter snälla händer vandra över kroppen

Stannar till lite extra där det ömmar som mest

Som för att säga,
förlåt att jag svek dig

Som för att påminna,
du är fortfarande min




Fri vers av Sottärna
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-16 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sottärna