Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notering

Jag är inte ansvarig för andras lycka.
Jag är inte ansvarig för andras olycka.




Fri vers av Sottärna
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-29 00:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi är alla i det tillsammans.
2017-04-09

    samole
Jag vet inte om det är så enkelt. Det tycks inte vara nån som har ansvar för nått, men förstår också vad du menar.
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sottärna