Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om prestation

Prestera

Att ständigt

bli kallad smart, duktig, ambitiös

Fast orden är fel

Är ju bara slav

under perfektion, rastlöshet, krav

Klart det blir bra

Att man verkar smart, duktig, ambitiös

När man gör så mycket mer

än man behöver, kan, vill, orkar

När man styrs av rädsla att inte vara

perfekt




Fri vers av Sottärna
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-12 21:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl sagt
du är säkerligen perfekt som du är
2015-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som går in som en tagg i själ och hjärta!
2015-12-13

  Gisela Nordell
mycket bra tankar i denna dikt av
visdom, den att styras mer av sin rädsla än sin livslust
2015-12-13

  Alexander Gustafsson VIP
ambitiös kan betyda många saker. Men du skrev på din presentation att du skriver för att överleva. Och att det är det som kommer fram. Och att det är främst det jag gillar med ditt sätt att skriva.
2015-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sottärna