Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn

Ögonlock tunga av dagens lek,
hon gnyr, kryper upp och vill närmre.
Små händer som famlar efter närhet och lugn,
en näsa som snusar i halsgropens värme.

© Karsten 2004




Fri vers (Fri form) av Karsten
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-16 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karsten
Karsten