Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är nära
jag är fjärran
jag är lätt som vårens vind

Jag är oro
jag är trygghet
jag är vaksam som en hind

Jag är alltet
jag är inget
jag är tåren på din kind

Jag är svaret
jag är gåtan
jag är allt, men du är blind




Bunden vers (Rim) av Karsten
Läst 413 gånger
Publicerad 2016-01-30 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karsten
Karsten