Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skumma



Han är lite trångsynt, du vet
han bor i Trångsund
Hon är lite helylle
hon bor i Helenelund

Han är säkert kriminell, du vet
han har en kamphund
Hon är säkert prostituerad, ja
hon tog just hem en "kund"


Vad tror du?
tycker de att vi är skumma?

Nä, de är inte fördomsfulla
de är bara dumma





Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-17 17:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Parodi med tragikomik!
2015-11-17

    Sefarge VIP
Ha.ha.Medmänskligt
Igenkännande.Tack
:)
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP