Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffad av medias pilar

 

 

Våra

hjärtan har sett och

träffats av smärtsam död

genom medias pilar 

rakt in i våra trygga hus

 

Det är inte vi som bärs ut på bårar

 

Jag önskar att vi alla

nu hjälper folket i nöd

och att bakom mörker

väntar fred och ljus

 

Vi gråter våra egna tårar

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-17 20:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket fint skaldat!
2015-11-26

    ej medlem längre
Berörs av din text..
2015-11-18

  Lars Hedlin
Så bra starkt och fint :) kram
2015-11-18

  Angel of love
Stark och berörande text, ja nu måste vi öppna våra hjärtan och besegra det hat som växer överallt.
2015-11-18

  stig wikman
VACKERT -

KRAM FRÅN STIG.
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP