Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 november - med mattor


i bakfickan ligger rullade trasmattor
en slags formad galenskap kanske man skulle kunna säga
innan man nickar klokt och drar orden samman i en hög
åh suckar människan då
den där människan med hatt och huggtänder
som aldrig håller käften
blir du aldrig trött på tokigheter och krull?
se säger hon och sträcker handen ut
här i ligger världen
utanför dansar neonerna
ingenting i farligt men heller inte sig likt
resan ändrar och vrider
och när man lägger örat mot jorden kan man höra den gråta
men också skratta
av fröjd du vet
så står vi stilla en stund 
en reflekterande enhet 
så tar jag fram trasmattorna och rullar ut dem över himlen
titta ropar människan
allting finns ju gömt där
också du




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-17 20:44



Bookmark and Share


  Nanna X
Trasmattor berättar om himlen och jorden... jag går på min farmors :-)

Dansant text!
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP