Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten kommer att vävas in i Nanna X's adventskalender


Vätten

Vätten häller upp den sista skvätten 

känner sig stark  nog att slåss mot jätten

Suger musten ur det runda glaset

slänger det över axeln, lyssnar till kraset

Skuggboxas, steppar, trippar fram på styrketår

Orkar minst en Vätterunda, så bra han mår!

Jätten fnyser, krokbenar gammelvätteben 

Men i sin hand Vätten gömt en sten

Slungar den i höga skyn

Prickar Jättens öga som mister sin syn

I landet bortom Nutid ställs nu alla klockor av

Vätten styr riket där ingen är tidens slav 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av prima donna
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-25 21:32



Bookmark and Share


  aol
Verkligen jag bara rycktes med i kampen mellan den lille och den store här finns både djup och känsla,
2015-11-29

  TrollTörnTrappan VIP
Vetter mot ett väldigt våldsamt håll, men landar till sist fint i ett fredligare förehavande. Sker det så lätt genom att byta ut ett J mot ett V...? Åtminstone i sagornas tidlösa värld...!
2015-11-27

  Lars Hedlin
Gillar mycket :9
2015-11-26

  Nanna X
Odysseus forever:-)

Stort tack!
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

prima donna