Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPPETS STJÄRNA - haiku

Världen, nu sliten

gammal, orkeslös och trött

ändå glimt av hopp

 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-18 17:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så.....kram
2015-11-23

  Rise Little One
Det gäller att inte tappa bort hoppet hur litet det än är!
2015-11-19

    ej medlem längre
En glimt som finns, men inte alltid syns.
2015-11-19

  M.Eta
Hoppet är viktigt. Bra
2015-11-18

  Blomma-Stjärna VIP
svårt att veta om just vår tid är värst eller om det är vår globala medvetenhet?
I vilket fall har du uttryckt vad vi, som följer media - eller är på flykt, är tiggare eller söker asyl - kan skriva under på - med en glimt av hopp!
2015-11-18

  Magdalena Eriksson VIP
tack att du kan se det! Det gör jag ooooo med yl isvans.
2015-11-18

    Dan Myrbeck
Ja. Låt den glimten flamma upp!
2015-11-18

    ej medlem längre
Vår värld måste ta ett djupt andetag och vänta på att krafterna ska återkomma....det som lever kan aldrig dö.
2015-11-18

  Marianne Räf
Så fint ! Det kan nog ofta vara
så, när människan blir gammal...
2015-11-18

  överlevaren VIP
Strålande!
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP