Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHOOT! - haiku

Bångstyrig åsna

sitter säker i sadeln

laddar geväret




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-21 17:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vi får invänta dom
gällande skottrandom!
2015-11-23

  KattenKin VIP
Låter som en politiker - snyggt!
2015-11-23

  Marianne Räf
En ridande, beväpnad
åsna! Ah, - se UPP - - -
för ¨¨¨¨¨¨¨ kulorna !!!

Träffsäkert -- skoj !
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP