Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRA VÄGAR HÖR IHOP

 

I mina spår

går du

 

alltid närvarande

 

i mina tankar

möts vi

 

för levande dialog

 

saknade pusselbitar

faller på plats

 

till helhet i harmoni

 

våra vägar

hör ihop

 

för alltid




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-18 17:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra
2015-11-23

  Rise Little One
Dina vackra ord skänker värme till mitt hjärta. Hjärtligt tack vännen <3
2015-11-19

    ej medlem längre
för all 'tid i världen..
2015-11-19

  Valter Örn VIP
Så fint när pusselbitar faller på plats. Önskar att alla länders och människors pusselbitar med varandra kunde falla på plats.
2015-11-19

  M.Eta
"Saknade pusselbitar faller på plats"..Jättefin text
2015-11-18

  Blomma-Stjärna VIP
vacker gemenskap!
2015-11-18

    ej medlem längre
Mycket vackert..
2015-11-18

    Dan Myrbeck
Fina ord!
2015-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar dikt om kärlek stor!
2015-11-18

  Marianne Räf
Skrivet med vänskaplighet och --
Kärlek ! Ett trevligt Tema ! ;D
2015-11-18

    ej medlem längre
Innerliga ord om kärleken.
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP