Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna heta sensuella bild på Nätet! Obs Innehåller nakenhet :) Känsliga läsare varnas !!! :)


In that Shakespeare kind of way

In that Shakespeare kind of way

We make love and feel the hotness strong

 

Med nakna ord njuter vi av varje stund vi får

Omlindade i varandra i en evighets kram

 

Longing for more and more

Tasting our flesh in an eternity embrace

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-18)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-18 10:18



Bookmark and Share


  Margit Grell
Passion förevigad!
2015-11-29

    ej medlem längre
Vackra rader.
2015-11-20

  Den lilla tänkande
tack för varningen ;)

2015-11-19

  Blomma-Stjärna VIP
het text med kul titel!
2015-11-18

  louisegirl
Vackert!
2015-11-18

    Dan Myrbeck
Lovely!
2015-11-18

  Sofhia Wirström
så vackert
och passionerat

2015-11-18

  Fem hjärtan VIP
Härligt och passionerat!
2015-11-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Passion i vackra ord!
2015-11-18

  Teresia Ridell
Underbart pulserande !
2015-11-18

    ej medlem längre
Varma sensuella ord.
2015-11-18

  StinaJ VIP
Passion som består. Fint
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin