Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än lever hoppet

 

Än lever hoppet kvar

trotsande känslornas

smärtsamma svallvågor

 

Från rädslan

fritagen av kärleken

lyckades jag 

tända ett ljus 

 

Lågan flämtar nu svagt

ovan den tårdränkta marken

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-18 17:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande tänkvärt och mycket fint skaldat!
2015-11-26

  Carl Mikael Fäldt
Din text är som jag anser-vacker och välskriven-men,,,,,,
2015-11-20

  ULJO
Så fint du skriver
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP