Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medial konkurs

tappar mig
tappar mig på blod
skrangliga staket gör ingen nytta
skärpan å t helvete
tack så mycket att du kramade sönder min kloka sol
starka sparka
hej då ta din jävla dryga underrättelsetjänst och välklädda stab i grått
jag har inget blod kvar
stryk mig
halka på slemmet från mitt underjordiska liv
tjastarakan jostrika!
vem kan förstå blod som rinner
det röda tjatar inte
klöser gräset
vill bara ha det som blöder tillbaka.

Trädet i gråtarbacken är du
framför mig en död skog
när det blåser är jag rädd att du ska falla ned
att du ska skada vägen
skada djuren som betar
skada mina steg i natten.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-18 20:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Dramatikt i styrkta ord
2015-11-23

  Mats Edin VIP
Sköna å vackra Kafkaiserade strofer:)
2015-11-21

  i af apa
ja. Trädet i gråtarbacken...& hela sista versen . fantastiskt bra, personlig & oresonlig & allt det där
hela teXten...!
2015-11-19

    ej medlem längre
'klöser gräset', -svider till och
gör texten blank+
2015-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ilska och dramatik i skön förening i tänkvärd text om idag.
2015-11-19

  Respons VIP
Jag tycker om dina ord och ditt sätt att uttrycka dig men förstår inte allt - tjastarakan jostrika?
2015-11-19

    ej medlem längre
Fastnar för: "Trädet i gråtarbacken är du
framför dig en död skog"
En dramatisk scen.
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP