Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endorfin och Atmosfär





Onsdag blir torsdag
och du ser

inte en dag äldre ut.

det är som en snöflinga
som smälter i en handflata
i november.

det är som



novembergetingen
som lovat att överleva julen.



Åh vad jag älskar
att bryta sönder
lagar med liv.



Älskar att lära mej
nya språk.





Möta människor



från hela världen.

det finns ingenting
vackrare
än att vakna
i en ny främmande
där vi äntligen
kan mötas
du och jag


Än att åka samma väg tillbaka
dag och natt
i månader och år

och se samma ansiktsuttryck.




När man försöker minnas
vad man drömt om




när man vaknar
i exakt samma fosterställning



som man somnade i




Prosa av Lars Gullberg
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-18 22:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
En vacker text där jag läser in att diktarjaget jobbar med personer från ett annat land och trivs med det. Tycker också om fosterställningen...jaa sover man riktigt djupt så.
2015-11-19

  överlevaren VIP
Kittlande skrivet om tjusningen i livet!
2015-11-19

    Sefarge VIP
Härligt skaldat!
Om det föränderliga
Och det oförändliga
I människans liv.
:)
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg