Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du lycklig

Mina fingrar dom fumlar
Och händerna ber
Och ögonen svider när jag ser
Att din hand är hittad av en annan kvinna
Världen den rasar vill bara försvinna
Orden du sa, Var det lögn
För jag känner mig trasig och blåögd
Utan dig går livet på som det ska
men allting gör ont, inget är bra
Jag vet att du inte bryr dig, nej inte ett skit
men du och jag tillsammans
Det var ju ganska fint
Ligger i min säng, önskar du var här
Men jag vet att du är med henne
Undrar ''Är du kär?''
Vad gjorde jag för fel, var det nått jag sa?
Är jag inte värd dig? Inte tillräckligt bra
Och när jag höll om dig, sa att du var min
Var det då du insåg att jag inte räcker till
Vi skulle vara vänner, det var det du sa
Men jag visste inte att vänner, tänker på varann varenda dag
Timmar, minuter, sekunder, andetag
Varför var det jag som blev ensam här kvar
Jag hoppas du är lycklig med hon som får kalla dig för sin
Men jag kommer aldrig vara nån annans
Nej, jag kommer alltid vara din




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 679 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-19 20:06



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så sorgset, ledsamt är den olyckliga kärleken.... bra beskrivet
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Vissen