Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hetta

en silverkula i min hals
jag kan inte svälja

elden som brinner, hårt orange
kan inte komma ikapp tiden vi tappade på vägen

vill flyta i havet, tills vågorna omfamnar min kropp
sänker mig ner i det mörka

kallt

kyla som får mig att hetta

kan någon rädda mig nu?




Fri vers av Vissen
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-29 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen