Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte

Vill inte släppa dig.

Vill inte släppa din doft eller ditt härliga skratt.
Vill inte släppa hur du fick mig att känna.
Vill inte släppa hur du såg på mig eller rörde min kropp.
Vill inte släppa dig.

Kan inte.




Fri vers av Vissen
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-25 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen