Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra

Försöker komma på fötter så jag går ut och träffar andra
enklare att göra det än att ligga hemma och klandra
allt du gjorde eller det du sa
att hitta någon ny är att föredra

Vi sitter och skrattar, tänker att det här går bra
kommer på mig själv att tänka ifall han är något att ha
kan han ta din plats? Vara det du var
han kanske inte får för sig att en dag plötsligt dra

Vi säger tack och hej, kanske till och med får en kyss
börjar vandra hemåt sakta och tyst
någon dag går och han vill ses igen
undrar om jag är redo eller är det för tidigt än
känner att det får funka, jag behöver ett tidsfördriv
och om han inte räcker så har jag alternativ
ja, jag kan träffa andra tills den dagen det blir vi




Fri vers (Fri form) av Vissen
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-25 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen