Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Jag kommer aldrig att bli hel
Något kommer alltid att vara fel
Krossat blev mitt hjärta
Nu känner jag bara smärta




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 20:13



Bookmark and Share


  Maud Louise
Vet också hur det känns att veta att jag aldrig kommer att bli hel igen. Dina ord talade till mig
2015-11-23

  Fånga dagen
Jag vet hur det känns den lilla dikten rimmade ta hand om dig
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Vissen