Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör ni alla saker, som du gjorde med mig?

Får hon komma hem till dig? Ligga i din säng?
Lyssnar på musik och sjunger i dess refräng?
Ringer hon dig på fyllan, strax när hon ska hem?
Eller väntar hon tills du, hör av dig klockan fem?
Kollar hon på dig, som att allting är okej?
Hur känns det att ha henne, som din nya tjej?
Får hon träffa dina vänner, får dom skratta och att le?
Eller vad det bara jag, som fick sådant att ske?
Hur känns det att du, nu har blivit två?
Att jag står kvar här ensam, ledsen och grå
Gör ni alla saker, som du gjorde med mig?
Kommer du nånsin förstå att jag faktiskt saknar dig?




Bunden vers av Vissen
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-19 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen