Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saturnus är ensam


Det finns
en svart plats
den saknar helt ljus

Du frågar
var någonstans
när jag ser dina ögon

gå ned
svarar någon

Det varar
i ungefär en kvart

mellan tunnelbanestationerna

Hässelby
och

Magelungens strand

Sedan öppnas
de åter
fast kvällen redan är där

är det
bara ett
hundradel
trappsteg
kvar




Prosa av Lars Gullberg
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-20 00:44



Bookmark and Share


  Nanna X
Ögon som himlakroppar... svindlande!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg