Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på mig nu

Jag må vara någon annans på natten
Och det ända du hör från mig, är det glada skrattet
När du ser på mig, så se att jag skiner
När du ser på mig, vill jag att du lider
Hör från mina vänner att jag mår bra
Hör att, inget bättre skulle det kunna va
Jag vill att du ska veta att jag har träffat någon annan
Och när nyheten dig når, ska du bli förbannad
Jag vill att du ska veta att jag har gått vidare
Jag har bytt väg i livet till något finare
Och medan jag står här i ljuset och ler
Så ska du börja inse att du har gjort fel
Ja att det var du som tappa det finaste du haft
Du försökte inte behålla det, ingen viljekraft
Och jag har insett att allt inte handlar om dig
Jag har insett att min uppgift inte är att vara din tjej




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-20 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen