Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick i uppgift i terapin att skriva ett brev till honom utan att skicka det. Det här är en tredjedel av det jag har skrivit än så länge.


Utdrag ur brev till min våldtäktsman.

Du tror säkert att jag är 'botad' nu? Att jag har gått vidare?
Det går inte att gå vidare. Det finns inget liv, det finns överlevnad.
Minnena finns alltid kvar, dom kommer upp till ytan flera gånger om dagen och det enda som terapin kan lära mig är att inte få panik och börja gråta varje gång det händer.
Acceptans kallas det, men jag vägrar att acceptera det du gjorde mot mig, det du fortfarande gör mot mig varje dag i mina minnen.
Jag ska vinna över dig, jag ska göra något fantastiskt av mitt liv medans du sitter och ruttnar precis som du förtjänar. Jag ska vara en så jävla mycket större människa än vad du någonsin kommer att ens vara kapabel till. Jag ska inte skämmas över vad du gjorde, den bördan ska du få bära helt själv. Och jag ska berätta högt om vad du gjorde så alla får veta vilken patetisk ursäkt till man du är.




Övriga genrer av Sofiisenasa
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-21 22:26



Bookmark and Share


  Amari
Hatet mot dessa förövare, och vad jag önskar dem, vill jag inte släppa fram.
Däremot medkänslan för dem som måste överleva och finna styrkan att bygga upp nytt liv. Hoppas innerligt den infinner sig.
2015-11-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
det hoppas jag du gör

det är en avskyvärd avskrädes människa det rör sig om, samtidigt som du är helt fantastisk, stark, samt gudinnelig.

Något som aldrig går att ändra, något du alltid är.
2015-11-22

    ej medlem längre
Du är en kämpe,
Han är inte värd dina tårar...men förstår att du gråter.
All styrka till dig från mig.

2015-11-22

    Nicklas VIP
Starkt skrivet. Och du har så rätt. Du ska varken bära skam eller börda. Skammen är hans, felet likaså. Tyvärr är världen fylld utav monster, det är den brutala verkligheten. Jag är ingen förespråkare av våld, men i få fall, våldtäktsmän är ett av fallen, så tycker jag att tortyr eller kastrering inte är en dålig idé... Kämpa på, låt inte svinet vinna. Du är ljusår bättre!
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa