Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny hud.

Ny hud

Jag vill veta hur den känns
Nya kyssar
När fuktiga läppar möts
Tungor som virvlar kring varandra
Medans trevande händer letar sig in

Bestämt tag kring min nacke
Tummen trycker lätt under mitt käkben
Jag faller till föga för din storhet
Och mina knän sviktar

Dina kläder faller av
Äntligen får jag känna den
Ny hud
Vikten av dig över mig




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-03 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa