Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåt på en annan.

Jag kan se honom
Han är en annan
Han är något nytt
Jag står chanslös inför honom

Jag vill prova hans tunga
Smaka hans läppar
Känna hans fingrar över min hud
Låta honom vara hingsten jag rider
Jag vill möta hans himlakropp
Låta det regna ner på honom
Med min urmoders kraft



Men han vill inte ha mig




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-25 13:48



Bookmark and Share


  Respons VIP
Sorgligt. Men fantasin har också kraft!
2022-05-31

  agh.nilsson VIP
Stark åtrå med ett maktlöst antiklimax, tack.
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa