Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara vara sedd.

Att älska dig känns som ett ansträngande arbete
Det går mot sitt slut
Jag försöker prata med dig
Men jag verkar inte nå hela vägen ut

Jag pendlar mellan sorg och förtvivlan
Varför ser du inte det jag gör?
Mitt egenvärde är förlorat
Jag bara existerar utanför

Barnsköterska
Hushållerska
Kokerska
Hora

Jag försöker vara mer i dina ögon
En egen individ
Men när jag försöker samtala avbryter du
Om det inte är något du vill kännas vid

Det här är nog vår sista sommar
Jag är medveten om det
Men djupt inom mig önskar jag
En förändring

Du skjuter mig ifrån dig
Tills jag längtar till någon annan
Men tvivel växer inom mig
Ingen kan väl vilja ha mig?
Det kanske är lika bra att jag stannar hos dig






Fri vers av Sofiisenasa
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-05 09:31



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Så sorgligt med detta nedbrytande... Men tyvärr vanligt. Du är värd nåt bättre, och du är värd dig själv och din egen självrespekt.
2022-05-05

  Nina Nightwish
Berörande text
2022-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa